Lørdag 7. oktober var den store gruppetreningsdagen. Fitness Xpress var blant treningssentrene som var med på å samle inn over 50.000 kroner til Sykehusklovnene.

Til sammen ni treningssentre bidro og støttet opp om gruppetreningsdagen. Hovedpoenget var å fremme gruppetreningsgleden, og samtidig støtte Sykehusklovnene som reiser rundt på sykehus og underholder barn og voksne. I tillegg til å delta på gruppetrening, kunne man altså støtte en god sak, og vinne flotte premier. Ved siden av 55.000 kroner i rene penger ble ca. 25.000 kroner samlet inn i øvrige tjenester og premier.

– Det finnes velkjente sammenhenger mellom fysisk aktivitet og helse, og vi i Sportskompaniet er så heldige å jobbe i en bransje der treningsglede og smil ikke er mangelvare. Sportskompaniet ønsket derfor å støtte Sykehusklovnene i det verdifulle arbeidet de gjør for å skape smil og glede hos barn og deres familie som ligger på sykehus i Norge, sier Thomas Ingebrigtsen, daglig leder i Sportskompaniet, initiativtaker for innsamlingsaksjonen.

Elektrisk stemning
På Fitness Xpress Storo ble det avholdt tre timer på gruppetreningsdagen, og 150 kroner ble donert til Sykehusklovnene for hver person som deltok. Det var god deltakelse og stor innsats på både Catslide, BodyArt og Krønsj MIX, kan senterleder og gruppetreningsansvarlig Ine Nagel Holter fortelle:

– Selv om det var sol ute så stilte fremdeles rundt 40 treningsglade mennesker opp på timene, og bidro til elektrisk stemning både inne i og utenfor salen. Medlemmene synes det var gøy å se at vi ga noe tilbake, og at vi ville ha med de på den reisen. Dagen bestod av mye glede, og ble en ren svettefest. Spesielt for et medlem som stilte opp på alle de tre timene vi hadde satt opp for anledningen.

Noen bilder fra dagen:

Tren 2 for 1 – betal kun 140,- pr
stk første treningsmåned