Utmelding

Du må SLETTE Avtalegiro-avtalen for å melde deg ut.

Slik sletter du AvtaleGiro og avslutter ditt medlemskap

Kjære medlem!

Vi synes selvfølgelig det er veldig synd dersom du har bestemt deg for å slutte hos oss, men vi forstår også at noen veier må skilles. Dersom du er en av våre mest lojale medlemmer som har vært med lengst synes vi det er vår plikt å påpeke at har du markedets laveste pris på 229kr. pr. måned, så du burde ikke si opp dersom det dreier seg om et kortere fravær, for den prisen kommer aldri tilbake.

Alternativet er vårt Early Bird produkt til 199kr pr. måned hvor du kan bruke inngangskortet fra 05, men må være ferdig trent til kl 10:00 hver dag. Denne nedgraderingen kan du gjøre på senteret eller ved å kontakte oss ved å bruke kontaktskjemaet vårt.

Generelt om hvordan man sletter AvtaleGiro

Det er litt forskjellig fra bank til bank, men du må mest sannsynlig;

• Logge deg inn i din Nettbank

• Navigere deg fram til dine AvtaleGiroer, deretter velge “sletting av AvtaleGiro” i listen hvor du finner Fitness.Xpress

• Noen banker kaller det stoppe, avslutte, men SLETTING er mest vanlig

• Husk du skal SLETTE avtalen med Fitness.Xpress og ikke stanse betalingene for da får ikke vårt dataprogram melding fra Nets og din bank om at du vil slutte, vi tror du bare ikke har betalt og du får en utestående belastning.

• Husk å SLETTE AvtaleGiro i din Nettbank senest 3 bankdager før neste belastning.

Siden det finnes så mange forskjellige nettbanker så kan ikke FX ta ansvaret for at du gjør dette rett og husk at medlemskapet løper til du får SLETTET AvtaleGiro-avtalen. Ring heller din bank dersom du er usikker.

Vi ønsker 99% kundetilfredshet og er derfor nøye på å fortelle framgangsmåten slik at vårt samarbeid også kan avsluttes knirkefritt.

Det er ikke mulig å slutte ved å gi beskjed til en ansatt i resepsjonen, på e-post eller lignende. Du må SLETTE AvtaleGiroen i Nettbanken.

Obs! Dersom et nytt AvtaleGiro trekk fra oss kommer opp i din nettbank igjen, så har du ikke utført dette på rett måte. Da er det best å ringe banken.

Var du fornøyd med oss, fortelle dine venner! Var du misfornøyd med noe, fortell oss. Velkommen tilbake!

 

Helt sikker på at du vil slutte? Hva med å prøve Early bird?

Visste du at vi nå tilbyr Early Bird medlemskap? Det betyr at du kan trene for kun 199,- kroner per måned dersom du trener i ubemannet tid. Et svært godt alternativ til å si opp abonnementet. Ta kontakt med resepsjonen eller kontakt oss for mer informasjon om vårt unike Early Bird tilbud!. Du kan trene fra kl 05, men må være ferdig trent til kl 10:00 hver dag.

Tren 2 for 1 – betal kun 140,- pr
stk første treningsmåned