Boksing i Oslo

Boksing og bokseutstyr hos Fitness Xpress storo
Boksing trener hele kroppen og koordinasjon på en unik måte. Fitness.xpress i Oslo gir medlemmer muligheten til å trene boksing på Bislet, Røa og Storo. Boksetrening gir høy puls og melkesyre i muskulaturen. Utover boksing i ringen, kan du også slå på sekker, noe som vil gi bedre teknikk, smidighet og rytme. Kom i form hos fitness.xpress ved å bruke bokseavdelingen med sekker og ring.

Når man skal lære seg boksetrening er det viktig å jobbe med slagteknikk, fotarbeid og kondisjon. Det kan også være greit å skille mellom mosjonsboksing eller ordentlig boksing (også kalt sparring) Mosjonsboksing er nok den formen som passer de aller fleste. Da får man en skikkelig treningsøkt der hele kroppen får gjennomgå. Det finnes et bredt spekter av ulke øvelser som man gjerne gjennomfører når man trener mosjonsboksing. Alt fra mage, rygg, korsrygg, ben, skuldre, armer, bryst og nakke trenes ved hjelp av en rekke ulike øvelser. Disse foregår normalt sett i intervaller, gjerne ca 1 minutt, uten pauser. Eksempler på utstyr er:

  • Hoppetau
  • Sandsekk
  • Lette hansker

Ønsker du mer intensiv trening og bedre kontroll og kapasitet på boksetreningen din, og trenger en sparringspartner så har vi også muligheter for å tilby deg noe her. For bokseinstruksjon kontakt personlig trener Ahmet på avdeling Storo og få veiledning i boksing.

Tips: Du kan også trene boksetrening hjemme i egen stue om du ønsker. Det finnes en rekke ulike øvelser du kan gjøre hjemme som bedrer både teknikken din, utholdenheten din og fotarbeidet ditt.

Tren 2 for 1 – betal kun 140,- pr
stk første treningsmåned