Esther Verburg - Personlig trener - FitnessXpress Vål''enga

Mobil: 948 67 408

Hva jeg kan tilby? Har du lyst å komme godt igang med kondis- og styrketrening eller er du allerede godt trent men søker etter ytterlig forbedring?
Uansett nivå kan jeg tilby et skreddersydd program, hvor vi jobber med akkurat det du trenger for å nå målene dine. Som PT kan jeg sørge for at du får brukt treningstiden din mer effektiv, du får raskere fremgang, mer inspirerende trening og at du lærer deg noen gode treningsrutiner som du får glede av resten av livet.
Erfaring Jeg tar med meg all min kunnskap og erfaring inn i PT jobben min, fra 15+ år som trener innen roing (landslag – OL 2012, VM 2011 & 2013) og fra en lang utdanning og karriere innenfor trening og idrettsfysiologi. Det innebærer utstrakt erfaring med mange former for styrke og kondisjonstrening, og bygging av form mot spesifikke mål og konkurranser. Jeg har jobbet med idrettsutøvere så vel som helt vanlige mennesker. I tillegg har jeg utdanning som Coach – noe som gjør at jeg har noen ekstra verktøy for å hjelpe deg å holde motivasjonen og nå målene dine.
Spesialitet Mine spesialiteter er funksjonell basis- og kjernemuskulatur trening, som gjør deg bedre istand til å tåle treningen og holde deg skadefri. Men har også mye å tilby når det gjelder generell styrke- og kondisjonsbygging, vektregulering, samt tilpasset trening ved skader og andre helseutfordringer. Jeg kan i tillegg tilby idrettsfysiologisk testing.
Utdanning og kurs Master i Idrettsvitenskap fra Vrije Universitet i Amsterdam, PhD i Idrettsfysiologi fra Medisinsk Universitet i Oslo, Topptrener 2 utdanning NTNU/Olympiatoppen, Master i Coaching Psykologi fra University of Sydney. Har bl.a. jobbet hos Statens Arbeidsmiljøinstitutt, Norges Idrettshøyskole, Norges Roforbund.

[recaptcha]

Kom i form raskt

En personlig trener hjelper deg å komme i form raskere og lærer deg å unngå skader.

Innovativ trening

Våre personlige trenere bruker det nyeste innen trenings-forskning for å gi deg maks resultater.

Avansert teknologi

Ved hjelp av enkle og avanserte analyser får du et trenings-opplegg tilpasset din kropp og målsetning.

Personlig oppfølging

Når man sliter med treningsmotivasjonen er det godt å ha en personlig trener til å snakke med.