Mobil: 932 68 347

Instagram: ulrikonhands

Om Ulrik

Ulrik studerte personlig trening ved AFPT, og har spesialisert seg innen Calisthenics, også ved AFPT. Han har jobbet som personlig trener siden 2013. Han har drevet med kroppsvektstrening og håndbalanse i 4 år og jobber som online trener innen dette ved siden av.
Han har selv vært overvektig og har følt på kropp og hodet hva som kreves for et varig vekttap.

Treningsfilosofien hans er at resultater i seg selv er det som gjør trening motiverende og gøy. Han legger mest vekt på at treningen som utføres skal være effektiv og bruker de verktøyene han mener vil føre til dette. Trening handler om mer enn å se bra ut, men også å bli sterk, lære ferdigheter og like prosessen. Fokuserer man på prestasjon vil en strammere kropp følge med som en bonus. Finn motivasjon til å trene og du kan holde deg gående i flere måneder. Klarer du å finne treningsglede vil du holde deg gående i årevis. Det burde være det overordnede målet.

Som PT kan han hjelpe deg med teknikker, programmer, ekstra push på treninger, kostholdsveiledning og oppfølging. Veiledningen kan være innen styrketrening, vektendring, endring av kroppssammensetning, bedre bevegelighet og bedre helse. Det som kreves av deg som kunde er et eget driv, engasjement og ønske om og virkelig gå inn for å gjøre dette. Du må ta ansvar og eie målet ditt. Målene bør være langsiktige endringer.

Kontakt Ulrik om disse tankene er forenelige med dine egne.

[recaptcha]

Kom i form raskt

En personlig trener hjelper deg å komme i form raskere og lærer deg å unngå skader.

Innovativ trening

Våre personlige trenere bruker det nyeste innen trenings-forskning for å gi deg maks resultater.

Avansert teknologi

Ved hjelp av enkle og avanserte analyser får du et trenings-opplegg tilpasset din kropp og målsetning.

Personlig oppfølging

Når man sliter med treningsmotivasjonen er det godt å ha en personlig trener til å snakke med.