Fitness Xpress tilbyr gruppetimer på Storo.

Vi vil tilby akkurat det vi tror medlemmer trenger for å få en variert og fin treningsuke. Timer innen funksjonell kondisjon og styrketrening, mobilitet og fleksibilitet.

Trener du mye styrke fra før, vil du nyte godt av funksjonelle styrketrening, mobilitet, kondisjon og yoga i grupper. Gruppedynamikk, musikk og dyktige instruktører gir deg riktig teknikk, nye øvelser og ikke minst inspirasjonen du trenger.

Melde deg på/av:
Scroll ned for å booke deg inn på gruppetimer.
FX App:
Vi lanserer en egen app med bookingfunksjon. Lansering jan 2018.

Hovedmålet med å sette opp gruppetimer for FX er å skape mer variasjon i treningen hos den enkelte, mer kompetanse om trening og selvsagt skape mer engasjement gjennom funksjonelle og spennende gruppekonsepter.

Her får vi møte utrolig mange dyktige og engasjerende mennesker, som virkelig har noe å lære bort. For oss er det miljøet og innholdet som teller mest. Vi lover deg gode treningsopplevelser med både faglig og menneskelig kompetanse i høysetet.

Meld deg på våre gruppetimer!

Se timeplan og book time

Vi har Krønsj!

Vi er stolte av å kunne presentere Krønsj på FitnessXpress. Krønsj er et norsk gruppetreningskonsept med fokus på funksjonell trening og bevegelsesanalyse med spesifikke mål for gruppetimen.

Krønsj O2 Low

30 minutter kondisjon og 30 minutter basis styrke med enkle og effektive bevegelser. Pulsstruktur som gir god kondisjonseffekt. Timen er intervallpreget med moderat intensitet. Fullt fokus på maks treningseffekt. Logisk bygget opp med konkret mål om å jobbe opp kondisjonen og treningsgrunnlaget til den enkelte deltaker. Avsluttes med avspenning og strekk.

Krønsj O2 High

50 minutter kondisjon. En effektiv og intensiv kondisjonstime med enkle, varierte og funksjonelle bevegelser. Her finner du en pulsstruktur som gir god kondisjonseffekt fordi timen er intervallpreget og har høy intensitet. Fullt fokus på maks treningsutbytte. Logisk bygget opp med et konkret mål om å jobbe opp kondisjonen og treningsgrunnlaget til den enkelte deltaker. Krønsj O2 High er full av energi og bruker enkle men varierte bevegelser for å trene hele kroppen. Avsluttes med avspenning og strekk.

Krønsj Fønk

Krønsj Fønk er inspirert av ulike danseteknikker; hip hop, house, latin, afro og dancehall. Ingen vanskelige trinn og tellinger, her er det bevegelsen som teller. Rytmeforståelse og fokus på musikken og bevegelsene. Slipp deg løs og ”shake it” garantert! Timen avsluttes med isolasjoner, strekk og avspenning.

Krønsj Move

Kondisjonstrening med bevegelse og du trener hele kroppen, bena, og hjertet. Spennende variasjoner som henter styrke fra kjernen og gir kroppen nye utfordringer. God flyt med musikk som gir bevegelsen fart og full effekt. Krønsj Move jobber mye med naturlig bevegelse i rommet, bevegelse og koordinasjon. En inspirerende og energisk time, som avsluttes med en styrkesang, strekk og avspenning.

Fitness Xpress søker instruktører og vil gjerne høre fra deg som har lyst til å ha timer hos oss.Send en søknad og ta kontakt med gruppetimer@fitnessxpress.no for mer informasjon!