Booty builder treningsapparat

Større og strammere rumpe (og mer bevegelige hofter)

Som eneste treningssenterkjede har vi nå tatt inn Booty builder på 3 av våre sentere (Bislet, Hasle og Storo) Booty builder er et treningsapparat som er utviklet og designet for å sørge for økt bevegelighet i hoftene, samt økt funksjonell styrke i hverdagen. I tillegg gir den også økt styrke for de som driver med sport og idrett. Det perfekte apparat for større og strammere rumpe.

Forebyggende mot kne og ryggproblemer

Booty builder virker også forebyggende mot kne- og ryggproblemer ved at den øker styrken i baseløftene som markløft og knebøy. Booty builder kan også bidra til å gjøre deg til en bedre løper, skigåer og videreutvikle atletiske ferdigheter generelt.

Utfordringer med bruk av frivekter

Øvelser knyttet til hip thrust (hofte-ekstensjon) kan ofte være problematisk da frivekter ofte oppleves som svært ustabilt. Booty builder omgår alt dette ved at konstruksjonen og plattformen er laget slik at den er enkel i bruk og oppleves som komfortabel. Overkroppsstøtten og det trinse- og kabelbaserte beltesystemet kan justeres for individuell struktur og biomekanikk.

 

Tips til bruk av Booty builder

  • Start med å sette deg ned på sitteputen, klikk på hoftebeltet, spenn opp kroppen og ha skuldrene på benken.
  • Spenn opp overkroppen før du så setter en og en fot på fotplaten. Hold armene ut for bedre stabilitet.
  • Start bevegelsen med å presse kraften fra helen/midfot.
  • Ved full ekstensjon, ta en pause på 1-2 sekunder og returner til start posissjon, Stram magen og rumpa på toppen av øvelsen
  • Oppretthold en nøytral rygg gjennom hele løftet. En større vinkel på kneet på toppen av øvelsen gir mer avktivering av hamstring / bakside lår, 90 grader vinkel gir mer aktivering av setemuskulaturen.

Du kan også ta kontakt med oss for en grundig gjennomgang av treningsprogram med en av våre personlige trenere. Her finner du et eget utviklet treningsprogram for jenter

Tren 2 for 1 – betal kun 140,- pr
stk første treningsmåned