Bli med på Asics Sentrumsløpet i 2017!
FX sponser de første 25 påmeldingene til Sentrumsløpet*
Sammen med Runners World vil du gratis kunne melde deg på et treningsopplegg for å være i best mulig form til løpet. Klikk her for å melde deg på. Lørdag 29. april 2017 går startskuddet for løpesesongen for alvor. Sentrumsløpet er ett av Norges absolutt største mosjonsløp, og samler over 10 000 løpeglade nordmenn til en morsom og utfordrende løpetur i Oslo sentrum. Løpet både starter og slutter på Karl Johan, og passerer Slottet, Frognerparken, Rådhuset, Akershus Festning og Stortinget. Sentrumsløpet og Fitness Xpress fortsetter for andre året på rad samarbeiet som innebærer at FX kan tilby alle sine medlemmer 100 kr i RABATT på startkontingenten til Sentrumsløpet. Du får rabattkoden fra ditt nærmeste Fitness Xpress treningssenter, og når du melder deg på taster du inn den koden når du skal betale. Meld deg på her!

*du må være medlem hos FX til minimum etter løpet

Kjære Sentrumsløper,
Som stolt sponsor av Sentrumsløpet 2017 inviterer vi deg til å komme og trene hos oss. Fitness Xpress er Oslos beste treningssentere. Du kan fritt trene på alle våre 4 ulike sentere når du har blitt medlem hos oss. I tillegg til markedets beste treningsutstyr, beste pris, ingen innmeldingsavgift eller bindingstid, tilbyr vi også en gratis kroppsanalyse, treningsprogram og kostholdsplan, slik at du har alle verktøyene du trenger for å lykkes med treningen. Bli medlem nå og få med en treningsbag!

  • Ingen bindingstid
  • Ingen innmeldingsavgift
  • Ingen betaling etter utmelding

Perfekt for deg som trener et annet sted og vil prøve oss risikofritt!

Best i test Best i test i Aftenposten

Da Aftenposten testet treningssentre i Oslo med lave priser, uten bindingstid, kom fitness.xpress best ut med terningkast 5 som beste treningssenter i oslo. Les artikkelen her.

Best i test i Shape-UpXXS_red_dice2

fitness.xpress kom best ut i en omfattende test når Shape Up testet billig trening i Oslo. Les testen her.

Hvorfor fitness.xpress

Vi har fire flotte avdelinger i Oslo med det nyeste innen styrke- og kondisjonstrening på Bislet, Storo, Hasle og Røa. Se våre avdelinger på kartet nederst på siden.

Stor frivektsavdeling og moderne styrkemaskiner

Virtuelle sykler og løpemøller

Boksing, klatring, vibrasjon og slyngetrening

Egen jenteavdeling

Lave priser fra 279,-/mnd.

Ingen bindingstid og enkel utmelding

Tren på alle avdelinger uten å betale ekstra

Energisk trening på Bislet

Urban trening på Hasle

Unikt treningsenter på Røa

Størst trening på Storo

Tren 2 for 1 – betal kun 140,- pr
stk første treningsmåned