Vi vil med dette informere om at FitnessXpress-avdelingene på Storo, Hasle Torg og Bislett er solgt til SATS Group. Det betyr at SATS Group blir ny eier av disse tre treningssentrene.

SATS GROUP kjøper sentrene for å styrke posisjonen sin i Oslo-området. Avdelingene på Hasle Torg og Bislett vil bli omprofilert til SATS, og avdelingen på Storo vil bli omprofilert til Fresh Fitness.

Fordeler i februar

Inntil videre vil medlemskapet ditt fortsette å gjelde akkurat som før, inkludert de tjenester du har, og med den prisen du har. Sammenslåingen med SATS GROUP vil skje i løpet av våren. I februar kan du trene gratis på alle SATS- og Fresh Fitness-treningssentrene i Oslo, mot fremvisning av medlemskortet ditt. Ønsker du å trene på Fresh Fitness, må du møte i den delen av åpningstiden senteret er bemannet. Se freshfitness.no for oversikt over dette.

Når sammenslåingen er gjennomført og medlemssystemene er overført, får du nærmere informasjon om hvilken tilgang du har til andre sentre i SATS og Fresh Fitness-porteføljen. Vi kommer til å holde deg oppdatert.

SATS Group har store ambisjoner for treningssentrene sine, og vil investere i både omprofilering og nytt utstyr. Vi håper at du ser positivt på dette.

Har du spørmål?

Har du ytterligere spørsmål om dette, ta kontakt med oss på Facebook, eller ta kontakt med kundeservice.

(FitnessXpress tlf. 22 444 555, SATS tlf. 23 30 70 00, Fresh Fitness tlf. 22 04 15 15)

Med denne hyggelige nyheten ønsker vi deg et godt nytt år og god trening!