Bli med på Asics Sentrumsløpet i 2017!

FX sponser de første 25 påmeldingene til Sentrumsløpet*

Sammen med Runners World vil du gratis kunne melde deg på et treningsopplegg for å være i best mulig form til løpet. Trykk på linken.

Lørdag 29. april 2017 går startskuddet for løpesesongen for alvor. Sentrumsløpet er ett av Norges absolutt største mosjonsløp, og samler over 10 000 løpeglade nordmenn til en morsom og utfordrende løpetur i Oslo sentrum. Løpet både starter og slutter på Karl Johan, og passerer Slottet, Frognerparken, Rådhuset, Akershus Festning og Stortinget.

Sentrumsløpet og Fitness Xpress fortsetter for andre året på rad samarbeidet som innebærer at FX kan tilby alle sine medlemmer 100 kr i RABATT på startkontingenten til Sentrumsløpet. Du får rabattkoden fra ditt nærmeste Fitness Xpress treningssenter, og når du melder deg på taster du inn den koden når du skal betale.

*du må være medlem hos FX til minimum etter løpet for å få løpe gratis

Tren deg i form mot Sentrumsløpet med Fitness Xpress

Alle ønsker seg god helse. Nå kan du følge treningsopplegget til Fitness Xpress og gjennomføre Sentrumsløpet i april. For å komme i form til å jogge eller løpe en mil er det en fordel å følge et treningsprogram.

Les hele artikkelen her.

PS: Visste du at Fitness Xpress sponser de 25 første påmeldingene til Sentrumsløpet*.

Bli medlem ved å klikke på linken (*du må være medlem hos FX minimum frem til 29 april)

Onsdag 19. oktober sparker vi i gang treningen mot Sentrumsløpet 2017 på Fitness Xpress Bislet Ukentlige treninger 17.30 – 18.45

Anton Sport Sentrumsløpet 2016 logo

Tren 2 for 1 – betal kun 140,- pr
stk første treningsmåned