Om oss

Forbrukervennlig treningssenter

Fitness Xpress har et bredt utvalg/treningstilbud til våre medlemmer. Hos oss kan du velge mellom en rekke ulike treningsapparater og frivekter. I tillegg vil våre personlige trenere hjelpe deg med å sette opp en trenings- og kostholdsplan slik at du får best mulig utbytte av den treningen du gjør hos oss.

Årets Gasellebedrift

Satsingen ble såpass vellykket at vi fra 2009 og framover ble kåret til Gasselle bedrift av Dagens Næringsliv og fikk terning kast 5 og 6 av AFtenposten og ShapeUp. Andre aktører kopierte både slogan og navnet. Da må vi slå oss på brystet å si at vi har gjort en god jobb i å endre en næring og bryte gjeldende bransjebetingelser og forretningsvilkår.

Hassle Free Gym

FX ble etablert med arbeidsnavnet «Hasses hassle-free gym”. Den gangen i 2007 hadde jeg jobbet 16 år i treningssenterbransjen. Fra 1991 var jeg med på å drive fram et treningssenter i Oslo Spektrum som het Spektrum Trim og Helse. Det ble forløperen til SATS Spektrum som igjen ble malen for SATS.

Fjerner alle vanskelige betingelser

Når jeg skulle lage FX var det viktig for meg å ta bort alle vanskelige vilkår og samtidig levere et fantastisk flott treningssenter, men til lavere priser. I dag er denne prisen under 50% av konkurrerende priser, men kvaliteten er overhodet ikke dårligere. Snarere tvert i mot. Min erfaring ga kundene et billigere og bedre produkt. I tillegg ga vi alle medlemmer en lojalitetspris etter 9 måneder på kun 199kr pr. måned. Vi ville at det skulle lønne seg å være medlem hos FX.

Vår misjon (målsetning) er å levere et 5-stjerners (*****) treningssenter til en 2-stjerners (**) pris uten noen vanskelige vilkår og fuzz, og ingen kunder skal forlate oss misfornøyde.

Fornøyde kunder og ansatte

I skrivende stund er 98% av de som forlater oss fornøyde. Det gleder meg! Vår visjon er å behandle våre ansatte og kunder som vår bestemor, og ta vare på våre sentre som om de var slott. For oss er ansatte vel så viktige som medlemmer fordi jeg tror fornøyde ansatte sørger for fornøyde medlemmer. For å kunne behandle et senter som et slott så må flere ting være på plass.

Egne renholdere og verdens beste svigerfar

Vi ansetter egne renholdere og svigerfar Thor har ansvaret for all servicen på utstyret. Thor er 76 år, men sterk som en bjørn og helse som en foling. Han fyker mellom alle avdelingene nesten 24 timer i døgnet og sørger for at utstyret er tipp topp.
FX har ikke hatt som målsetning å vokse for å etablere seg overalt, men har fokusert på Oslo-ommrådet og primært innenfor Ring3. Vi har ingen spesifikke vekstplaner, men fokuserer på at de som velger oss som sitt treningssenter skal få maks ut av medlemskapet.

Ikke betal for mye for å trene

Etter min mening er det ikke lenger nødvendig å betale for mye for å få trene! Når det er sagt så er det kvalitetsforskjeller blant lavprisaktørene.
I et FX vil man kjenne igjen størrelsen og designet på senterene, antall maskiner, luftkvaliteten, renholdet, vår hyggelig betjening, og servicen på maskinene.

Jeg hater “gule post-it” lapper og med Thor som servicemann, og utstyrsleverandøren Matrix på laget, tillater vi ikke lang nedetid på et eneste appart.

Prøv oss

Jeg håper du benytter anledningen til å teste FX. Kom og tren på et rent og ryddig senter med nok utstyr uten køer ved apparatene, god luftkvalitet og smilende ansatte. Jeg tror ikke 70.000 kunder kan ta så feil.
Vi ses!

Hasse Hoftvedt

Gründer og eier.

Hos fitness.xpress kan du trene

fitness.xpress har alt du trenger for å trene styrke og kondisjon. Selv om prisene er lave og vi ikke har bindingstid er utstyret topp moderne. Vi er opptatt av service og sørge for at alt utstyret til enhver tid fungerer. Svigerfar er vår altmuligmann og fikser alle apparater når som helst. Han kjører rundt i el-bilen vår og kjører innom alle senterene for å passe på at alt fungerer optimalt. Selv om vi har en pris som er lav, betyr ikke det at vi ikke kan levere høy kvalitet og god service. Det er det som skiller oss fra alle konkurrentene. Lav pris, ingen bindingstid og ingen innmeldingsavgift. Bare topp trening med det beste utstyret.

Treningsstudio i Oslo: Bislet, Hasle og Storo

fitness.xpress Bislet Treningssenter i Oslo

Energisk treningssenter på Bislet i Oslo. Tren styrke og kondisjon et stenkast fra Oslo sentrum og Majorstua. Ingen bindingstid. 30 dager uforpliktende trening.

fitness.xpress Storo Treningssenter i Oslo

2000 kvm treningssenter på Storo i Oslo nord. Tren styrke og kondisjon. Ingen binding. Tren i 30 dager, betal kun hvis du er fornøyd.

fitness.xpress Hasle Treningssenter i Oslo

Flott treningssenter på Hasle i Oslo. Tren styrke og kondisjon. Ingen bindingstid. 30 dager uforpliktende trening.

Meld deg på nyhetsbrevet

Tren 2 for 1 – betal kun 140,- pr
stk første treningsmåned