Kjære medlem!

Vi skjønner at noen veier må skilles, men husk at på på FX Club på Intility Arena har vi kun plass til et begrenset antall medlemmer og det vil være synd om du kommer bakerst i køen om du er tilbake innen kort tid.

Slik avslutter du ditt medlemskap i FitnessXpress:

Logg deg inn i din nettbank og SLETT AvtaleGiroen du har med FX. Viktig at du SLETTER og ikke bare stopper eller stanser din betaling.

AvtaleGiro-systemet i Norge er ikke bygget slik at FX får vite hvorfor betaling ikke belastes din konto, derfor må du SLETTE AvtaleGiro om du vil si opp.

Det er ikke mulig å si opp i resepsjonen, på e-post, eller pr. telefon.

Dersom du er usikker på hvordan du sletter en AvtaleGiro så må du kontakte din bank da de kjenner sitt eget system. FX refunderer ikke trukket treningsavgift.

Du vil få en e-post fra oss når du har SLETTET AvtaleGiro korrekt. Får du ikke en slik e-post innen 3 arbeidsdager vil du (sannsynligvis) ikke ha fått slettet AvtaleGiro og nye belastninger fra FX vil komme opp i din nettbank.

Den siste belastningen gjør at du kan trene ut avtaleperioden fordi om du sletter AvtaleGiroen.

Velkommen tilbake!

Helt sikker på at du vil slutte? Hva med å prøve Early bird?

Visste du at vi nå tilbyr Early Bird medlemskap? Det betyr at du kan trene for kun 199,- kroner per måned dersom du trener i ubemannet tid. Et svært godt alternativ til å si opp abonnementet. Ta kontakt med resepsjonen eller kontakt oss for mer informasjon om vårt unike Early Bird tilbud!. Du kan trene fra kl 05, men må være ferdig trent til kl 10:00 hver dag.

Se våre medlemskap