Kjære medlem!

Vi synes selvfølgelig det er synd dersom du har bestemt deg for å slutte hos oss, men vi forstår også at noen veier må skilles.

Dersom du er en av våre mest lojale medlemmer som har trent hos oss lengst, synes vi det er vår plikt å påpeke at har du markedets laveste pris på 249kr/måned. Dersom det dreier seg om et kort fravær pga en lengre reise el lignende, så tenk deg om en gang ekstra – lojalitetsprisen kommer aldri tilbake.

Slik avslutter du ditt medlemskap i FitnessXpress:

Logg deg inn i din nettbank og SLETT AvtaleGiroen du har med FX. Viktig at du SLETTER og ikke bare stopper den, eller stanser din betaling.

Banksystemet i Norge er ikke bygget slik at FX får vite hvorfor betaling ikke belastes din konto, derfor må du SLETTE AvtaleGiro om du vil si opp.

Det er ikke mulig å si opp i resepsjonen, på e-post, eller pr. telefon.

Dersom du er usikker på hvordan du sletter en AvtaleGiro så må du kontakte din bank da de kjenner sitt eget system. FX refunderer ikke trukket treningsavgift.

Vi mener vi har bransjens letteste og mest «hassel-frie» måte å si opp på!

Velkommen tilbake!

Helt sikker på at du vil slutte? Hva med å prøve Early bird?

Visste du at vi nå tilbyr Early Bird medlemskap? Det betyr at du kan trene for kun 199,- kroner per måned dersom du trener i ubemannet tid. Et svært godt alternativ til å si opp abonnementet. Ta kontakt med resepsjonen eller kontakt oss for mer informasjon om vårt unike Early Bird tilbud!. Du kan trene fra kl 05, men må være ferdig trent til kl 10:00 hver dag.

Se våre medlemskap