FitnessXpress

Hasse startet i 1991 Spektrum Trim og Helse, som ble forløperen til SATS Spektrum, som igjen ble malen for SATS. Han solgte seg ut derfra i 1996 og har siden gjort mye forskjellig. Blant annet drevet et treningssenter i Hønefoss.

FX ble startet i 2007 av Hasse Hoftvedt, Hoffa om du vil. 

Det ble etterhvert så vellykket, at FX ble kåret til årets Gasellebedrift i 2009.

Vi fikk terningkast 5 og 6 av Aftenposten og Shape Up, og ble kåret til «Oslos beste treningssenter» av Aftenposten i 2011. Det er vi selvfølgelig stolte av!

Vi har så langt hatt over 70.000 medlemmer, og 98% forlater oss fornøyde – så noe riktig gjør vi vel.

Hassle Free Gym

FX ble etablert med arbeidsnavnet «Hasses hassle-free gym”.

Da FX ble til, var det viktig for oss å ta bort alle vanskelige vilkår, og samtidig levere et fantastisk flott treningssenter, til lavere priser.

Vår misjon er å levere et 5-stjerners treningssenter til en 2-stjerners pris – uten noen vanskelige vilkår og fuzz, og at ingen kunder skal forlate oss misfornøyde.

Fornøyde kunder og ansatte

Vår visjon er å behandle våre ansatte og kunder som vår bestemor, og ta vare på våre sentre som om de var slott. Fornøyde ansatte, gir fornøyde medlemmer mener vi! For å kunne behandle et senter som et slott så må flere ting være på plass.

FX har ikke hatt som målsetning å vokse for å etablere seg overalt. Vi har fokusert på Oslo-området og primært innenfor Ring3. Vårt fokuser er at de som velger oss som sitt treningssenter skal få maks ut av medlemskapet. Vi har nå 4 sentre i Oslo. 4 store, flotte sentre, som vi er veldig stolte av.

Sentrene våre vil du kjenne igjen på vårt industrielle preg og design med betong, antall maskiner, luftkvaliteten, renholdet og vår hyggelig betjening.

Kom og tren på et kult, velutstyrt, rent og ryddig senter med god luftkvalitet og smilende ansatte!

Vi ses!

Om oss: Hasse Hoftvedt

Hasse Hoftvedt

Eier og gründer