Vilkår FitnessXpress Club

Tren for kun kr. 399,- pr. måned med fri tilgang til  FX Club på Intility Arena

Vilkår (AvtaleGiro)

Ditt medlemskap fornyes automatisk hver måned og betales via AvtaleGiro. Abonnementet er forskuddsbetalt og løper fra dato-til-dato (1 mnd.) som du finner på din kontoutskrift. Medlemskapet løper til du selv SLETTER AvtaleGiro-avtalen i din Nettbank – senest 5 virkedager før neste belastning.

Korttidsmedlemskapet “Pay’n Go”

Hvis du skal være medlem kortere enn 2 måneder, eller ikke besitter en norsk bankkonto, tilbyr vi et produkt vi kaller “Pay’n Go”. Det er praktisk umulig å registrere og slette en AvtaleGiro iløpet av 2 mnd. Derfor tilbyr vi “Pay’n Go” til kun 579,-/ mnd + RFID-kortet/bånd til kr. 150,-. Du er velkommen til å kjøpe så mange måneder/dager du ønsker etter behov når det passer deg, minimum 1 mnd. per gang.

Ingen bindingstid

Du kan si opp medlemskapet hos FitnessXpress når det passer deg, ved å SLETTE AvtaleGiroen i Nettbanken. FX har ingen bindingstid og du betaler ikke etter oppsigelsesdato. Ingen bindingstid skal i våre øyne være «ingen bindingstid.»

Pause og frysing av medlemskapet

For å drive et flott treningssenter hvor alle får den beste tjenesten året rundt vil FitnessXpress Club ha et begrenset antall medlemmer og derfor tilbyr vi ikke pause/frysing av medlemskapet.

FitnessXpress Club drives med høyeste mulige kvalitet og med fokus på innovasjon for å kunne hjelpe deg på beste mulige måte, skape sterk kundelojalitet og øke verdien på medlemskapet du har hos oss.

Et «Club-medlem» tar eierskap og er medlem året rundt sommer og vinter, uavhengig av treningsbesøk, kortere sykdom, reiser, ferie, o.l.

Utmelding

Medlemskapet styrer du 100% selv! For å avslutte medlemskapet ditt må du selv SLETTE din AvtaleGiro-avtale i Nettbanken – senest 5 virkedager før neste belastning. Etter sletting trener du ut den treningsperioden (dato-til-dato, 1 mnd) du har betalt for og som du finner på din kontoutskrift. Ring din bank dersom du er usikker på hvordan SLETTING gjøres.

FitnessXpress belaster IKKE påfølgende måned dersom du melder deg ut. Det mener vi er et stort kundevennlig pluss når du er medlem på et treningssenter.

Dessverre aksepterer vi ikke utsagn som «jeg ga beskjed i resepsjonen om at jeg ville slutte» eller «jeg har sendt e-post» og liknende. Et medlemskap vil bli belastet konto helt til du SLETTER AvtaleGiro-avtalen i Nettbanken din. FX kjenner ikke ordningen i alle ulike banker og det er kundens ansvar å gjøre seg kjent med hvordan dette gjøres.

Ingen innmeldingsavgift

FitnessXpress har ingen innmeldingsavgift og absolutt ingen andre skjulte gebyrer når du melder deg inn. Hos oss betaler du kun for første treningsmåned (dato til dato) og ikke noe mer. Det eneste tillegget er medlemskortet til kr. 150, men det er et såkalt RFID-kort eller RFID-bånd som du kan bruke til å låse skapet og lade penger på som igjen kan brukes på våre salgsautomater.

Kommunikasjon

FitnessXpress forbeholder seg retten til å kommunisere med kunder (inkludert utmeldte) elektronisk via sms og epost. For å reservere seg mot markedsføring, trykk avmeld eller stopp på e-post eller SMS fra oss, eller send epost til post@fitnessxpress.no.

Kroppsanalyseabonnement (KA)

Har du inngått et KA-abonnement kan abonnementet kun stoppes på senteret i resepsjonen i betjent åpningstid slik at vi kan gi deg resultatene og den dokumentasjonen du har betalt for.

Medlemskortet

Alle medlemmer må kjøpe et RFID-medlemskort/bånd til kr. 150,-. Kortet slipper deg inn på treningssenteret og brukes til å låse våre alarmerte skap. Kortet kan lades med penger i resepsjonen og brukes i våre vareautomater. Vi har også vareautomater for vanlig bankkort. Kjøp av RFID-kortet (medlemskort/bånd) refunderes ikke.

Andre vilkår

• Vi har 18-års aldersgrense
• Du trener på eget ansvar
• Ta kontakt med lege dersom du er usikker på din egen helse, og særlig dersom du ikke har trent på mange år.

Ordensregler

• Kun rent treningstøy er tillatt
• Kun innetreningssko er tillatt
• Rengjør maskinen etter deg
• Rydd alle vekter på plass
• Rydd tilbehøret du bruker på plass
• Vi tillater dessverre ikke bruk av kalk og lignende da det setter voldsomme merker som er helt umulig å få vasket bort
• Ikke hvil deg i apparatet, men la andre trene i mellom om nødvendig
• Bruk av dopingpreparater tillates ikke. Bruk medfører utestengelse
• Begrens mobilbruken på senteret
• Vis god folkeskikk og ta hensyn til andre
• Alle medlemmer må forholde seg til treningssenterets regler som er til for at du skal få trene i et rent og trivelig miljø.

Kampanjevilkår

Dersom du har fått en egen avtale i forbindelse med en kampanje, gjelder egne kampanjevilkår.