Booking av treningstimer, lagring av treningsøkter og spennende utfordringer er noen av nyhetene når Fitness Xpress lanserer egen mobilapp.

Mobilappen, som vil bli tilgjengelig både på iPhone- og Android-telefoner, gir deg ikke bare oversikt over siste nytt på Fitness Xpress. Her kan du booke en treningstime, se treningshistorikken din, ta opp en treningsøkt og delta i utfordringer. Kort sagt et nyttig verktøy både for å strukturere treningshverdagen, og for å få tips og inspirasjon i veien mot nye målsettinger.

Her er noe av funksjonaliteten du vil finne på Fitness Xpress-appen:

Book en time
Du kan booke treningstimer i FX-appen. Bla deg gjennom alle kommende timer ved ditt senter, og trykk på timen du vil booke. Du kan se lokasjonen, dato og tidspunkt for timen, og hvor mange plasser som gjenstår. Du kan også legge til timen i kalenderen på telefonen din, og sånn sett enkelt holde oversikt over treningsplanene dine. På din egne personlige profil kan du se alle timer du har booket, og kansellere timer du ikke kan eller ønsker å delta på likevel.

Målsenter
Ved å bruke målsenteret i FX-appen kan du sette deg personlige treningsmål. Du velger kategori fra en liste i appen, setter deg et mål og tiden du vil klare det innen. Hvor mye som gjenstår, progresjonen din og hvor mange dager du har på deg til å fullføre målet ditt kan du enkelt holde oversikt over i appen. Du kan også utvide lengden på målet, re-starte eller slette målet, dersom du ønsker det.

Utfordringer
I appen finner du en rekke utfordringer laget av Fitness Xpress. Klikk på utfordringen du ønsker å delta på, og få mer oversikt over start- og avslutningsdato, kvalifiserte treningsøkter for utfordringen, mål for antall treningsøkter og antall deltakere. Du kan se antall treningsøkter du har gjennomført og antall dager som gjenstår for å fullføre utfordringen, og en prosentandel av din nåværende måloppnåelse vises også. Få oversikt over reglene for utfordringen, hvilke premier som tilbys og hvilke andre medlemmer som har fullført utfordringen. Du kan når som helst forlate utfordringen, og din data og progresjon vil bli fjernet.

Aktivitetsfeed
Aktivitetsfeeden viser deg hva som skjer i Fitness Xpress-fellesskapet. Du får oppdateringer om andre medlemmer som deltar på utfordringer og målsettinger, og selvfølgelig også over dine egne som du har startet eller fullført.

Mer informasjon kommer i løpet av høsten.

Tren 2 for 1 – betal kun 140,- pr
stk første treningsmåned