Precor er vår nye leverandør innen cardioapparatene vi skal ha på Vål’enga. Preva er det nyeste softwaret til Precor. 

Cardio = kondisjon

Med Preva logger du deg enkelt inn på systemet til tredemølla eller sykkelen du skal bruke ved å scanne medlemskortet ditt. All info om deg og dine evt tidligere treninger blir tilgjengelig på skjermen på det apparatet du har valgt for dagens økt.

Du kan lagre dine tidligere treningsøkter så du enkelt kan bruke samme type økt igjen – for eks en intervalløkt du liker å trene.

Du kan lagre dine treningsmål på din bruker, og Preva vil da hjelpe deg å holde orden og kontroll på hvor du er i forhold til ditt mål.

Hver enkelt maskin har egen tv-skjerm der du selv kan velge mellom mange forskjellige tv-kanaler, og selv bestemme hva DU skal se på under din treningsøkt. Ingen grunn til å bli liggende i sofaen for å se favorittprogrammet, altså!

Preva er også et kommunikasjonsverktøy, der du enkelt via en app kan melde fra om for eks en feil eller mangel ved apparatet ditt.

Du får også tilgang til din Netflix og din Spotify på skjermen.

Er du andre steder i verden og trener på et sted som har investert i Preva, så får du din info og din bruker opp hvor som helst i verden.

Genialt. Svært enkelt. Brukervennlig.