Visste du at Fitness Xpress har investert i markedets beste pulssystem, som hjelper deg til å nå dine treningsmål?

Systemet heter iQniter og finnes på over 400 treningssentre i Norden. iQniter er motiverende, gjør treningen morsom, og er tilgjengelig i løpeområdet på alle FX-sentrene samt i gruppesalen på Storo.

– iQniter er et nytt system for å ta opp, visualisere og rapportere treningsintensitet. Pulssystemet er designet for å gi umiddelbar tilbakemelding under og etter en treningsøkt, innleder Thomas Ingebrigtsen i Sportskompaniet, som har vært leverandør av iQniter i Norge siden 2012.

Effektiv trening innebærer å få mest mulig igjen for den tiden du bruker på trening. Målet ditt kan være å bedre utholdenheten, eller å gå ned i vekt. Da er det kanskje ikke så dumt med direkte tilbakemeldinger på det du gjør? Med iQniter Cardio Training System kan man planlegge, monitorere og rapportere puls- og treningsdata enklere og mer kraftfullt enn i noe annet pulssystem.

– Uansett mål vil du kunne trene mer effektivt dersom du får en umiddelbar feedback på det du gjør. No more guesswork, sier Ingebrigtsen.

Bluetooth-kompatibel
Pulsbeltene brukes for å vise pulsen din under treningen. Under en sykkeltime vises for eksempel din puls, prosent av din makspuls og hvilket kaloriforbruk du har på skjermen. Du kan også bestemme ditt eget personlige kallenavn, som også blir synlig på skjermen.

For å delta på skjermen må man kjøpe et unikt pulsbelte fra iQniter, og pulsbeltet selges i resepsjonen på Storo og Bislet. Alt du trenger å gjøre er registrere deg i resepsjonen eller på iQniter.com, og deretter møte opp. Så fort du tar på deg beltet vil du dukke opp på storskjermen på senteret.

– Ønsker du å bruke pulsbeltet utenom gruppetreningstilbudet kan du også bruke det ved å koble det til en bluetooth-kompatibel pulsklokke eller treningsapp, legger Ingebrigtsen til.

Mange tilleggsprodukter
I tillegg til å være en markedsledende pulstreningsløsning for treningssentre har iQniter også en rekke tilleggsprodukter.

– iQniter ønsker å ha en mest mulig åpen plattform og være kompatibel med dyktige partnere som sammen gjør pulsløsningen sterkere og brukervennlig. Når du bruker pulsbeltet ditt vil treningsdataene dine automatisk kunne overføres til den nye FX-appen som lanseres høsten 2017, Movescount.com eller de andre partnerne Suunto og iQniter har. Har du valgt å bruke en kompatibel Suunto-klokke eller app kan du via klokken og appen overføre treningsdata fra all trening, innendørs og utendørs, forklarer Ingebrigtsen.