FX Helse

Fitness.Xpress har investert i noen verktøy som kan gi deg mer innsikt i hvordan treningen for akkurat deg bør legges opp for å oppnå de resultatene du ønsker.

Verktøyene er gentesting og kroppsanalyse.

Slike verktøy hjelper deg til å få vite om utgangspunktet ditt og da er det lettere å velge rett strategi for å nå dine treningsmål.

Gentesting

Dine gener bestemmer hvordan kroppen din reagerer på ditt kosthold og trening. FX kan hjelpe deg å få analysert dine trenings- og kostholdsgener ved DNAFit i London.

En gammel myte sier at jo hardere du trener, jo mer får du igjen.

Slik er det dessverre ikke! Genene dine påvirker hvilken effekt du får av å trene og en gentest forteller deg om du får optimale resultater av å trene rolig og lenge, eller intensivt og kort.

Etter testen vil du få tilbake en konkret og forståelig rapport som vil gi deg kunnskap du umiddelbart kan benytte.

Vi samarbeider med DNAFit og du kan lese mer og bestille her: http://fx.dnafit.no

Hva koster en gentest fra DNAFit?

DNAFit kan tilby testen til FX-medlemmer for kr. 2990,- (du sparer kr. 700,- rabatt 22%) og da inkluderer FX 2 stk. gratis kroppsanalyser innenfor en periode på 4 mnd. fra du tar den første analysen.

Bestill DNAFit her:

Kroppsanalyse

Ved å ta en kroppsanalyse vil du få et konkret resultat som sier noe om ditt utgangspunkt. Hva er din hvileforbrenning? Hvor mange kilo muskler har du? Bør du redusere det farlige viscerale fettet? Er du eldre eller yngre innvendig enn din biologiske alder? Hva er din fettprosent? Det som er så bra er at alle disse faktorene kan du gjøre noe med!

Trening er en «lykkepille»

Ved å trene litt og bevege deg vil du oppnå store framskritt og forbedre overnevnte faktorer. Når du får noen seire fordi du opprettholder treningsinnsatsen, vil det gi deg motivasjon til å fortsette. Små forbedring gir stor gevinst tilslutt.

Hva koster det?

Det er 4 ulike tilbud:

  • en test kr. 400,-
  • 4 tester kr. 99,- pr. mnd i min 4 mnd. – må sies opp i resepsjonen
  • ubegrenset i 12 mnd kr. 600,-

Motivasjon

Motivasjon, atferd og vaner er et spennende felt som 100-vis har skrevet og forsket på, men jeg har falt for en modell av BJ Fogg.

Linken nedenfor vil ta deg til FX sin teoretiske hjelpeguide om dette viktige feltet for å bryte med dårlig helsevaner og skape gode nye helsevaner. Les mer om motivasjon

Tren 2 for 1 – betal kun 140,- pr
stk første treningsmåned