FX Gentesting, samarbeid med DNAFit

 

Gentesting

Gentesting er noe helt nytt som FX kan tilby sine medlemmer og som vil gi deg svaret på hvordan du skal trene og hvordan du skal spise basert på dine gener. FX er den eneste treningssenterkjeden innenfor Ring 3 som får tilby dette.

 

Genene dine bestemmer hvordan du bør trene og spise.

Testen gir ingen svar på noe annet. Altså ingenting om sykdomsbilde og den slags. Etter testen kan vi gi deg et tilbud om å oppsøke vår ernæringsrådgiveren som kjenner denne testen, og kan derfor hjelpe deg videre. En PT kan hjelpe deg med å trene riktig ift svaret fra testen. Kontakt resepsjonen dersom du vil ta en test. Testen er enkel og tas hjemme. Du rett og slett gnir to «ørepirkende lignende swaps» inn i munnen på begge sider og legger de en konvolutt som sendes til laboratoriet. Laboratoriet vil kommunisere med deg via e-post og en webløsning, og du får testen på e-post. Da får du en rapport og et resyme om hvordan dine gener påvirker ditt kosthold og trening.

 

DNAFit 

Fitness.Xpress er stolte av å kunne presentere et samarbeid med DNAFit – verdens ledende service som tilbyr DNA-testing for trenings- og kostholdsformål, utviklet av idrettsforskere, genetikere og britiske OL-utøvere.
DNAFit blir brukt av alt fra nybegynner og aktive mosjonister til olympiske utøvere og Premier Leauge klubber. Vi vil sende deg et par mailer fremover hvor du får vite litt mer om DNAFit, samt høre hvilke erfaringer norske topputøvere har
En ny, klinisk studie utført i 2016 viste at DNAFits Peak Performance-algoritme hjalp utøvere med å oppnå tre ganger bedre resultater over en periode på åtte uker ved å legge opp treningen etter sin genetiske profil, sammenlignet med utøvere som har trent motsatt av hva genetikken sin tilsa.

Med DNAFit kan du få innsikt i et helt nytt lag av informasjon om kroppen din som du kan bruke til å ta smartere beslutninger vedrørende kosthold og trening. Testen er en selv-administrert og enkel spyttest som kan utføres hjemme. Dette er hva du kan finne ut gjennom DNAFit.

Tren 2 for 1 – betal kun 140,- pr
stk første treningsmåned